ÁSZF

.

.

.

Általálnos Feltételek

Check-in, check-out feltételek

Apartmanjainkban ún. ÖNÁLLÓ BEJUTÁS rendszerét alkalmazzuk, az apartmanok okos zárjai egy applikáció segítségével nyithatók az érkezés napján 14 órától. Ezért 14 óra előtti érkezésre nincsen lehetőség. Az érkezés előtti napokban minden szükséges információt megküldünk az önálló bejutásról.
– A szobák elfoglalása az érkezés napján 14 órától lehetséges
– A szobák elhagyása a távozás napján 10 óráig szükséges

Fizetési feltételek

Fizetés banki átutalással vagy PayPal-al lehetséges az online foglalási folyamat során. Minden esetben 100% előleg, tehát a teljes szállásdíj fizetése szükséges előre fizetéssel, a foglalás után 3 napon belül. Amennyiben ez nem történik meg, a rendszer automatikusan törli a foglalást. SZÉP kártyát, bankkártyát, helyszíni készpénzes fizetést sajnos nem tudunk elfogadni.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályzat

A kisállatok után fizetendő felár 5.000,-HUF/éj/eb. A kisállatok felárát érkezés előtt, banki utalással előre kell fizetni, erről email értesítőt küldünk az érkezés előtt néhány nappal. A kisállatokért a gazdiknak teljeskörű felelősséget kell vállalni!

Általános feltételek

Szálláshelyünkön a zavartalan pihenés érdekében az alábbi házirendet alkalmazzuk és kérjük kedves vendégeinket ennek betartására és tudomásul vételére:
– A szobák elfoglalása az érkezés napján 14 órától lehetséges
– A szobák elhagyása a távozás napján 10 óráig szükséges
– Vendégeinket megkérjük, hogy az apartmant a kapott állapotban, sértetlenül szolgáltassák vissza távozáskor. A vendég felelős a szálláshely berendezésének rendeltetésszerű használatáért. A kisállatokért a gazdiknak teljeskörű felelősséget kell vállalniuk.
– A jacuzzit minden vendég használhatja. Étel és ital fogyasztása, valamint dohányzás a jacuzziban tilos! Kiskorúak kizárólag szülői felügyelettel és felelősségvállalás mellett használhatják a jacuzzit.
– A szobákban és a közösségi helyiségekben tilos a dohányzás! Dohányozni csak az udvaron kijelölt helyen lehetséges.
– Este 22 óra után kérjük, kerüljék a hangoskodást, hogy mindenki nyugodtan pihenhessen.

Lemondási feltételek

A lemondási feltételek az ártípus szerint változhatnak. A vonatkozó, pontos lemondási feltételeket az online foglalásl során az adott ártípus mellett találod, a feltételek linkre kattintva.